top of page
Barcelona bewerkt.png

Ik ben Nadine Vervenne en prikkel graag mensen om hun eigen identiteit te (her-)ontdekken of ontwikkelen zodat ze zelfbewuster en zelfzekerder hun doelen kunnen bereiken. Ik wil met passie in het leven staan en anderen helpen om hun eigen bestemming te vinden.

Nadine Vervenne, oprichter van ArtMirror, is Loopbaanprofessional en volgde de coachopleiding bij Training & Coaching Square. Ze is eveneens Master in de Wiskunde en behaalde haar academische bachelor in Fine Arts. Zij is gecertificeerd DISC- trainer en volgde een opleiding Creatief Denken bij COCD Antwerpen.

Nadine maakte de documentaire ‘Look into the Mirror of Art’ waarin zeven kunstenaars van verschillende disciplines vertellen over hun leven, inspiratie, creatief proces, samenwerking en multiculturele projecten over de hele wereld. In het TV-Programma: 'Look of Love' begeleidde ze Anouk bij het maken van twee moodboards over haar negatieve en gewenste zelfbeeld.

Meer informatie over haar opleidingen, loopbaan en kunst, vindt u op haar Linked-In profiel of Facebook- pagina.

ArtMirror heeft als doel personen en organisaties te helpen om hun associatieve, beeldende en creatieve vermogens te ontdekken en te ontwikkelen in allerlei aspecten en op verschillende niveaus d.m.v. coaching, training, kunst, workshops, cursussen, lezingen, film, werkconferenties, seminars, advisering, etc... Hierdoor komt er meer ruimte voor motiverende wilskracht, intuïtief voelen en innovatief denken om in veranderingsprocessen een blijvende groei & ontwikkeling te stimuleren vanuit de authentieke identiteit.

bottom of page