top of page
lifecoaching

Lifecoaching

Coaching is een samen op weg gaan op jouw levenspad waarin je begeleid wordt in een veranderingsproces waardoor je je eigen kracht en potentiële kwaliteiten gaat zien, ontwikkelen en inzetten voor jouw doelen. Je ervaart een verdiepend bewustwordingsproces van wie je bent, wat je kan en wat je wil in je leven. 

Ik werk met testen, vragenlijsten, allerlei creatieve tools en kaarten waaronder DISC, kernkwadranten, beeldkaartjes, levenswiel, loopbaanankers, energiebalans, timemanagement, 7 eigenschappen van Steven Covey...

Op zoek gaan naar je kern, je innerlijke schatten, je innerlijke kracht, wie je bent, wat je kan, wat je wil is net zoiets als het ontdekken of maken van een prachtig kunstwerk. 

loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Een goede balans tussen werk en privé is heel belangrijk en kan voorkomen dat je in een burn-out terecht komt. We willen allemaal graag plezier en voldoening in ons werk blijven vinden zodat we energie krijgen door onze job i.p.v. verliezen. Het is belangrijk dat voldoende competenties en waarden in je werk aanwezig zijn om je motivatie niet te verliezen. Loopbaanbegeleiding kan jou hierin ondersteunen. Elk traject is afgestemd op jou en je specifieke loopbaanvraag. Ik gebruik hiervoor dezelfde tools als bij lifecoaching. Je kan gebruik maken van de loopbaancheques van de VDAB waardoor je zelf € 90 betaalt i.p.v.  € 1100 voor 7 uur coaching.
Voorwaarden i.v.m. loopbaancheques kunt u hier opvragen.  




Nadine maakt als loopbaancoach ook deel uit van het dynamische CoachingAtelier- team dat over heel Vlaanderen is verspreid. Het CoachingAtelier bvba is een erkend loopbaancentrum dat werkt met een team gepassioneerde, ervaren en deskundige coaches. 

Loopbaancheque_label.jpg

Liesbeth B.

 leerkracht secundair onderwijs bij Instituut H.Hart 

Nadine is een zeer warme vrouw, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Door de juiste aanpak en zeer gerichte vragen bracht ze me heel wat nieuwe inzichten bij. Mijn sterke punten leerde ik kennen, maar ook mijn valkuilen. Door Nadine heb ik vooral meer zelfvertrouwen gekregen. Ik raad haar zeker aan als coach.

Nicole B. 

Kostuumontwerper bij

Free-lancer de Comunicação

Mijn ervaringen van Nadine als coach zijn: mededogen, groot psychologisch inzicht, hartelijk en warme persoonlijkheid,eerlijk, betrokkenheid,communicatief, empathisch, humor.
Nadine heeft door haar vaardigheden een groot deel mee geholpen aan de weg van mijn carrière.Dank U wel, fijne Madam.

Fatima O.

Vervoerscommissionair Granex NV

Beste Nadine,
Hierbij zou ik kort nog even willen onderstrepen dat u mij op een heel menselijke, warme manier door de loopbaanbegeleiding geloodst heeft. In uw hoedanigheid als coach heeft u mij opnieuw "vlot"-getrokken en mij zeer zeker laten zien dat niet al mijn capaciteiten en vaardigheden zomaar vanzelfsprekend zijn. Daarmee wil ik zeggen dat deze periode van zelfreflectie de juiste oefening is geweest en de juiste basis heeft gelegd om gemotiveerd nieuwe dingen op te zoeken en/of te ondernemen. Uw begeleiding en vooral uw oprechte betrokkenheid heeft mij ook getoond dat dit de grootste slaagkansen heeft wanneer ik daarbij voor mezelf een goede "werk/privé-balans" weet te behouden. Waarvoor dank !!! 
Ik heb maar 1 boodschap voor iedereen die het gevoel heeft vast te lopen in de 'job' , laat u helpen door Nadine om de zaken te ontrafelen ! 
Mvg
F.

K. Willem

Klinisch psycholoog

Tijdens de loopbaanbegeleiding werd de focus gelegd op competenties, kwaliteiten en talenten. Hierdoor kreeg mijn zelfvertrouwen de boost die het nodig had. Het stellen van actiepunten was voor mij nodig om tot exploratie en verandering te kunnen komen. Dit dankzij de warme luisterbereidheid en het juiste aanvoelen van Nadine, waarbij ze gebruik maakte van evidence based coaching-technieken als de DISC, kernkwaliteiten, loopbaanankers… Een aanrader!

bottom of page